JBL® GO bezdrátový reproduktor vytváří zábavu za skvělou cenu díky svému překvapivému zvuku a spektru barev

CES 2015, LAS VEGAS – HARMAN, prvotřídní celosvětová audio a infotainmentová společnost (NYSE:HAR) představuje JBL™ GO, bezdrátový reproduktor, který si nejen můžete dovolit, ale je také skvělým doplňkem pro mobilní telefony. Se značkou kvality zvuku JBL nabízí JBL GO skvělý zvuk za pár kaček.
“Tento inovativní, drobný reproduktor zaujímá minimalistický přístup k velikosti, ale činí tak bez obětování maximálního zvuku“ řekl Michael Mauser, prezident Lifestyle Division, HARMAN. „JBL GO se přenáší tak lehce, že jednoduše neodoláte a berete ho s sebou. Tak snadno se nese, že si ho budete chtít vzít na pláž, piknik, míčové hry, fotbalový trénink nebo jen tak na procházku. Jsme opravdu rádi, že tento reproduktor můžeme našim zákazníkům nabídnout.“

JBL Go

JBL GO umožňuje streamovat hudbu ze smartphonu nebo tabletu ať už bezdrátově pomocí Bluetooth nebo s pomocí audio kabelu. Slouží také jako výhodný speakerphone a nabíjecí baterie se skoro pěti hodinami hracího času ho udržuje neustále připravený k použití.

JBL GO je s Vámi připraven cestovat a je dostupný v černé, červené, oranžové, růžové, šedé, modré, žluté a zelenomodré barvě.

Načítavam video ...

JBL GO přenosný Bluetooth reproduktor
- JBL zvuk v kompaktní velikosti, který můžete vzít kamkoliv
- Bezdrátové Bluetooth streamování