JBL® Představuje první sportovní sluchátka na světě s Ambient Aware a ANC, baterie nejsou potřeba

CES 2015, LAS VEGAS – HARMAN, prvotřídní celosvětová audio a infotainmentová společnost (NYSE:HAR) představuje sérii s novými sportovními sluchátky, což zahrnuje i JBL Reflect Aware™. To jsou první sportovní sluchátka na světě, která dávají atletům možnost mísit okolní zvuky s aktivním tlumením zvuků, což jim umožní optimalizovat každý jednotlivý audio poslech pro každé cvičení. Nejlehčí ANC sluchátka na trhu nevyžadující baterie při používání technologie Ambient Aware™ s použitím Lightning Konektoru nebo Micro USB.
„S běžnými sluchátky do uší, které tlumí zvuk, jsou dnešní atleti omezováni buď na úplnou redukci zvuku, nebo se musí obejít bez ní. Náš extenzivní výzkum s atlety různých úrovní ukázal, že se od sebe jednotlivá cvičební místa liší a ideální sluchátka se proto potřebují umět přizpůsobit různým prostředím“ řekl Michael Mauser, prezident divize HARMAN Lifestyle. „Nová sluchátka JBL Reflect Aware™ poskytují to nejlepší z obojího – provedení aktivního tlumení zvuků a k tomu mají schopnost přimíchat zvuk z okolního prostředí, pro případ, že si přejete okolí lépe vnímat. To dělá z těchto sluchátek ty nejvšestrannější sportovní sluchátka na trhu.“

JBL Reflect Aware

Sluchátka JBL Reflect Aware™ dávají slovům „soustředěné cvičení“ nový význam. Tato sluchátka přináší izolaci zvuku ve formě padnoucích náušníků a aktivní technologie tlumení zvuku pro případ, že si přejete utišit svět kolem vás a soustředit se jen na své cvičení. S JBL Ambient Aware app, mohou atleti mísit okolní zvuk s aktivním tlumením zvuku, což jim poskytuje lepší kontrolu nad tím, co slyší. Díky tomu se mohou soustředit na cvičení a zároveň ví, že pokud budou potřebovat, tak jim důležité zvuky neuniknou. JBL Ambient Aware app, nejen, že dává atletům kontrolu nad množstvím okolních zvuků, ale také nad nastavením vlastního ekvalizéru (EQ) pro vytvoření perfektního audio zvuku pro cvičení.

JBL Reflect Aware

S dalším obtěžováním při cvičení se u běžně používaných sluchátek do uší tlumících zvuk můžeme setkat v podobě boxu na baterie. Navrženy tak, aby braly energii a audio přímo z lightning konektoru u Apple zařízení nebo z mikro USB u jiných zařízení nejsou sluchátka JBL Reflect Aware™ zatížena  nešikovnou krabičkou na baterie. Přichází k vám s malým 4tlačítkovým ovladačem, který umožní standardní ovládání play/pause a kontrolu hlasitosti k ANC on/off - už žádná poskakující krabička na baterie. Mikrofon je zabudován ve sluchátku, aby poskytl vynikající a jasně zřetelnou komunikaci, a není v blízkosti ovladače, aby se zabránilo jakémukoliv rušení.

JBL Reflect Aware

Jako nový člen sportovních sluchátek série JBL Reflect jsou sluchátka Aware navržena tak, aby vydržela i to nejnamáhavější cvičení jako část sportovního vybavení. Mají robustní, potu odolný design s patentovanými ergonomickými náušníky pro pohodlné nošení na dlouhé hodiny s jedinečnou stabilitou, a to ještě nezmiňujeme silný zvuk, který od JBL očekáváte. Nyní můžete naprosto ovládnout svou zónu s nejlehčími ANC sluchátky na trhu.