Mleté mäso je najlepšie, keď si ho pripravíte doma. Prezradíme tipy, ako na to!
378

Mleté mäso je najlepšie, keď si ho pripravíte doma. Prezradíme tipy, ako na to!

Tiež si radi pochutnávate na karbonátkoch, domácich burgeroch alebo napríklad bolonskej omáčke? Potom ste možno neraz riešili úplne zásadnú dilemu - vydať sa pre mleté mäso do obchodu alebo si dať tú námahu a pomlieť ho doma? Máme pre vás niekoľko dôvodov, prečo staviť na druhú spomenutú možnosť. Trebárs v spoločnosti moderných mlynčekov značky Zelmer.
... čítaj viac
Vyrobte si tie najobľúbenejšie syry doma! Máme pre vás tri recepty
460

Vyrobte si tie najobľúbenejšie syry doma! Máme pre vás tri recepty

Ak patríte medzi vášnivých konzumentov najrôznejších druhov syra, určite nám dáte za pravdu, že zohnať v bežných obchodoch naozaj kvalitný výrobok je často nadľudský výkon. Našťastie existujú moderní pomocníci, s ktorými máte úplnú kontrolu nad zložením vašej syrovej pochúťky a napokon aj jej výslednou chuťou. Jedným z nich je výrobník syra Ariete B-cheese, ktorý zvládne vyrobiť domáci jogurt, syr či dokonca stredomorské tzatziki.
... čítaj viac
Pripravte si jedlo na celý týždeň dopredu! S vákuovacími boxami je to hračka
1496

Pripravte si jedlo na celý týždeň dopredu! S vákuovacími boxami je to hračka

Vákuovanie potravín predstavuje jeden z najefektívnejších spôsobov ich skladovania. Potraviny uložené vo vákuovacích boxoch a dózach totiž vydržia až päťkrát dlhšie ako potraviny, ktoré uložíte do chladničky len tak. Navyše máte neustály prehľad o trvanlivosti (a napokon aj zásobách potravín), takže obmedzíte ich plytvanie, s čím neodmysliteľne súvisí aj finančná úspora. Navyše si môžete pripraviť jedlo aj na niekoľko dní dopredu.
... čítaj viac
Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveď
475

Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveď

1. Je možné predĺžiť životnosť potravín vhodným skladovaním?
Samozrejme. Možností, ako predĺžiť životnosť potravín je hneď niekoľko. Od klasických zásad ukladania potravín na špecifických miestach v chladničke (potraviny vyžadujúce chladnejšie podmienky by sa mali skladovať v spodných priestoroch chladničky, nakoľko je tam najchladnejšie), vhodnou kombináciou uskladnenia (napr. chlieb môžeme skladovať spolu s prekrojeným jablkom či zemiakom- tak ostane dlhšie čerstvý), využitím mrazničky či voľbou vhodných skladovacích boxov a rôznymi vákuovacími metódami.
... čítaj viac
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >