Nová on-board kamera Nilox F-60 EVO WI-FI: ostřejší a čistší obraz, kompaktnější, lehčí a s novými funkcemi!

Díky speciální aplikaci je možné ovládat nahrávání přímo z Vašeho smartphonu a sdílet videa a fotky pořízené kamerou.

25. Dubna 2014 -Nilox (www.nilox.com), Italská značka pro technologie společnosti Esprinet Group udělala na trhu akčních kamer další krok.

Nový model F-60 EVO poskytuje kvalitu obrazu profesionální úrovně a je také navržen pro okamžité sdílení zážitků. Nejnovější akční kamera je vybavena technologií wi-fi, která Vám umožní ovládat kameru na dálku z Vašeho smartphone.
Stahujte zdarma aplikaci NILOX F-60 EVO – optimalizovanou pro iOS a Android – abyste do svého mobilu dostali okamžitě záznamy natočené kamerou. A to vše až do vzdálenosti 100 metrů. Okamžité sdílení těch nejlepších obrázků s přáteli bude zase jednodušší… a to všechno v HD! A samozřejmě si také můžete prohlížet obsah pořízený touto luxusní akční kamerou uložený ve svém smartphonu!

Co se týče technických vlastností nový Nilox EVO je pokročilý model řady F-60. Rozlišení je na top úrovni: 60 snímků za sekundu v 1080p pro natáčení ve full HD a 16 megapixelové fotky.

Ještě dvě velké specialitky jako novinky: inovativní CMOS senzor pro a ještě lepší, ultra ostré záběry v extrémně malé a lehké konstrukci kamery s LCD displejem obsaženým v základním balení.

Outdoor kamera Nilox F-60 EVO je voděodolná až do hloubky 100 metrů a nabízí regulovatelný objektiv s čtyřmi možnostmi úhlu záběru (170°).

“F-60 EVO, hned následován naším modelem F-60 MM93 od Marca Márqueze, je naše prominentní hvězda pro rok 2014. Je výsledkem velkých investic do technologií a vývoje, 'evoluce svého druhu' v rámci světa akčních kamer. Zajišťuje ty nejlepší podmínky pro výkon v porovnání s aktuální nabídkou na trhu, a vydáním tohoto produktu se chceme usadit na pozici vedoucí italské značky na poli produktů navržených pro záběry za extrémních podmínek”, říká Michele Bertacco, ředitel značky Nilox.