Sluchátka JBL Synchros E-Series spojují cool design s úchvatným zvukem PureBass

S výkonem PureBass kombinuje JBL Synchros E-Series oceňovaný design s luxusním zvukem a vytváří perfektního audio společníka.

JBL je pyšné, že může odhalit svou nejnovější sadu sluchátek Synchros. Sluchátka do uší i okolo JBL Synchros E-Series kombinují JBL návrh s inovativními prvky, které doplní každodenní životní styl a způsob poslouchání.
Sluchátka JBL Synchros E50BT okolo uší: Při prvním poslechu pochopíte, proč tato inovativní sluchátka obdržela cenu 2014 Red Dot Design Award. Velká 50 mm sluchátka s výkonem JBL PureBass obklopí vaše uši a vytvoří expanzivní zvukotěsné studio s jasností a precizností v rozsahu frekvence od 10 Hz do 24 kHz. Technologie Bluetooth umožňuje bezdrátové připojení s vaším chytrým zařízením. Integrovaná technologie ShareMe™ vám umožní vzít hudbu do společnosti, bezdrátově streamovat s jinými sluchátky vybavenými JBL ShareMe™, zatímco Bluetooth multipoint připojení vám umožní nepřerušené propojení s dalšími dvěma zařízeními. Jediné ovládací tlačítko umožňuje čisté spojení pro volání hands-free, díky technologii JBL. Zabudovaná znovu nabíjecí Li-ion baterie udržuje zvuk v chodu nepřerušeně po 18 hodin. Ergonomická čelenka a 3-D klouby poskytují neúnavný dlouhotrvající pohodlí. Jemné koženková sluchátka poskytují vašim uším celodenní komfort, zatímco poskytují zvýšenou redukci pasivního zvuku. JBL Synchros E50BT odvážný design a provedení ve 4 barvách vytváří vizuální dojem, který je stejně pozoruhodný jako jejich zvuk

JBL Synchros E50BT

Sluchátka JBL Synchros E40BT na uši s Bluetooth: Přináší charakteristický zvuk  JBL s výkonem PureBass na vyšší úroveň díky technologii Bluetooth. Vítěz prestižní 2014 Red Dot Design Award, JBL Synchros E40BT nejsou jen perfektním doplňkem k vašemu smartphonu nebo tabletu. Podporují také sdílení hudebních zážitků. S dotekem sluchátka aktivují funkci ShareMe™. Ta streamuje obsah jednoho zařízení k jiným JBL ShareMe™ podporujícím sluchátkům a změní vaši muziku v koncert pro dva. S premium 40 mm sluchátky slyšíte zvuk v celém spektru, čistě a bez zábran s nekompromisními výškami a expanzivními nízkými tóny díky široké frekvenční odezvě od 10 Hz do 24 kHz. Zabudovaná USB-znovu nabíjecí lithium-ionová baterie poskytuje bez přerušení nejlepší 16 hodinové poslouchání s přiloženým aux kabelem pro pasivní poslouchání. JBL Synchros E40BT vás udržují připojené, nesvazují vás. Bez přerušení změníte spojení mezi více zařízeními pomocí Bluetooth multipoint spojení, stejně tak jako změníte druh vysílání z poslouchání hudby na vyřizování telefonního hovoru stisknutím jediného tlačítka. Mikrofon v mušlích s technologií likvidující echo vám umožní telefonovat hands-free a zajistí čistý přenos zvuku. Jemné koženkové polštářky na uši zamezí přístupu zvuku z okolí, zatímco poskytují vašim uším celodenní komfort a ergonomicky navržená čelenka s hliníkovými 3D otáčivými klouby rovná sluchátka tak, aby perfektně seděla a výborně se nosila. E40BT budou dostupná ve 4 barevných kombinacích.

JBL Synchros E40BT

Sluchátka JBL Synchros E30 na uši: Těm, kteří jsou neustále na telefonu, zanepráznění, připojení, vždycky a pořád mezi telefonem tweetem nebo emailem výborně sedí JBL Synchros E30. Jsou vhodné pro váš hektický životní styl a pomůžou vám vytěžit co nejvíce z volného času. Výherce prestižní ceny 2014 Red Dot Design Award, nova generace sluchátek na uši představuje legendární JBL sonic DNA, mobil-friendly ovládání a vedoucí moderní styling. 30 mm sluchátka s výkonem JBL PureBass posunou vaši hudbu na vyšší úroveň. S širokou frekvenční odezvou a bez zkreslení to ucítíte. Nasaďte si tyto hlavu objímající sluchátka a relaxujte s vycpanými polštářky, které obejmou vaše uši. Typické 3-D pohyblivé klouby s hliníkem zajišťují svobodu pohybu a výběr ze čtyř živých barev podtrhne vaši osobnost. Odpojitelný kabel s jedním univerzálním tlačítkem/ovladačem/mikrofonem dává veškerou kontrolu vašim prstům.

JBL Synchros E30

Sluchátka JBL Synchros E10 do uší: Kdo řekl, že skvělé věci nepřichází v malém balení? Společně s užitečností a přesností sluchátek do uší získáte i zvuk v celém spektru, pohodlné a jisté upevnění v uších, smartphone a tablet friendly prvky a JBL Signature Sound s výkonem PureBass doručené přímo do vašich uší pomocí 8 mm sluchátek. E-10 lehký moderní design není jen o stylu: unikátní šikmé špunty a optimální usazení v uších redukují okolní hluk a umožňují vám slyšet věci tak, jak mají být slyšeny. Jednotlačítkový ovladač/mikrofon se postará o vaše telefonní hovory. E10 bude dostupné ve 4 barvách.

JBL Synchros E10

“Naše sluchátka JBL Synchros kombinují neuvěřitelné silný zvuk s inovativnm designem a dalšími prvky,” řekl Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN. “V práci, doma v posilovně nebo na cestě – nejlepší sluchátka uceleně mísí nejlepší audio kvalitu s komfortem a prvky, které odpovídají vašemu životnímu stylu. Celá řada nových sluchátek JBL Synchros E-Series přináší přesně tohle.”