109.00 €
Skladom
Pridať do zoznamu prianí Strážny pes

Laica VT3119

Prečítajte si

Vákuové balenie potravín je moderná technológia, ktorá predĺži životnosť vašich potravín.
Vákuovo uzavreté potraviny je možné skladovať pri izbovej teplote, v chladničke aj v mrazničke. Týmto procesom sa výrazne predĺži životnosť potravín, zatiaľ čo ich vôňa a chuť ostane uchovaná. Kyslík obsiahnutý vo vzduchu, je jedným z hlavných príčin znehodnotenia jedla. Odstránením kyslíka sa zabráni procesu šírenia mikroorganizmov, ako sú baktérie a plesne, a oddiali sa tým znehodnotenie pokrmu. Ochrana vákuovým balením predlžuje životnosť potravín 3 až 4 násobne.

Vákuovačka potravín LAICA je určená pre užívateľov, ktorí ocenia jednoduchosť, kvalitu uložených potravín a denné vákuové balenie menšieho množstva jedla. Odporúča sa do domácnosti, kde skladujú doma vypestovanú zeleninu, sušené mäsové výrobky, atď.

 

Automatický vákuovací prístroj pre domáce použitie
Automatický a manuálny režim
Nastavenie doby utesnenia:
„Standard“ pre suché potraviny ako sú chlieb, cestoviny, sušienky ...
„Strong“ pre potraviny, ktoré obsahujú tekutiny a vlhkosť ako napr. ovocie, zelenina, mäso
LED indikátor, ktorý signalizuje priebeh zvoleného procesu
Manuálne odsávanie vzduchu pomocou funkcie „Pulse vacuum“
Funkcia zváračky
Funkcia „Canister“ aktivuje vákuovací cyklus pre dózy (nie sú súčasťou)
Hadička pre vákuovanie dóz
Uzamykacia rukoväť
Integrovaný rezák roliek
Zberná miska na tekutinu
Poistka proti prehriatiu
Súčasťou balenia: 1 rolka (25 x 600 cm)

Technické parametre:
Výkon čerpadla 12l / min
Podtlak 700 mbar
Príkon 110 W
Max. šírka roliek a fólií  30 cm
Rozmery: 40 x 16,5 x 11,5 cm
Hmotnosť: 1,75 kg
Napájanie zo siete
Vyrobené v súlade s Európskymi požiadavkami na bezpečnosť výrobkov
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Vákuové balenie potravín je moderná technológia, ktorá predĺži životnosť vašich potravín.
Vákuovo uzavreté potraviny je možné skladovať pri izbovej teplote, v chladničke aj v mrazničke. Týmto procesom sa výrazne predĺži životnosť potravín, zatiaľ čo ich vôňa a chuť ostane uchovaná. Kyslík obsiahnutý vo vzduchu, je jedným z hlavných príčin znehodnotenia jedla. Odstránením kyslíka sa zabráni procesu šírenia mikroorganizmov, ako sú baktérie a plesne, a oddiali sa tým znehodnotenie pokrmu. Ochrana vákuovým balením predlžuje životnosť potravín 3 až 4 násobne.

Vákuovačka potravín LAICA je určená pre užívateľov, ktorí ocenia jednoduchosť, kvalitu uložených potravín a denné vákuové balenie menšieho množstva jedla. Odporúča sa do domácnosti, kde skladujú doma vypestovanú zeleninu, sušené mäsové výrobky, atď.

 

Automatický vákuovací prístroj pre domáce použitie
Automatický a manuálny režim
Nastavenie doby utesnenia:
„Standard“ pre suché potraviny ako sú chlieb, cestoviny, sušienky ...
„Strong“ pre potraviny, ktoré obsahujú tekutiny a vlhkosť ako napr. ovocie, zelenina, mäso
LED indikátor, ktorý signalizuje priebeh zvoleného procesu
Manuálne odsávanie vzduchu pomocou funkcie „Pulse vacuum“
Funkcia zváračky
Funkcia „Canister“ aktivuje vákuovací cyklus pre dózy (nie sú súčasťou)
Hadička pre vákuovanie dóz
Uzamykacia rukoväť
Integrovaný rezák roliek
Zberná miska na tekutinu
Poistka proti prehriatiu
Súčasťou balenia: 1 rolka (25 x 600 cm)

Technické parametre:
Výkon čerpadla 12l / min
Podtlak 700 mbar
Príkon 110 W
Max. šírka roliek a fólií  30 cm
Rozmery: 40 x 16,5 x 11,5 cm
Hmotnosť: 1,75 kg
Napájanie zo siete
Vyrobené v súlade s Európskymi požiadavkami na bezpečnosť výrobkov
Vákuovanie pre začiatočníkov: Vákuovanie rýchlych jedál vs. dlhodobé skladovanie

Vákuovanie pre začiatočníkov: Vákuovanie rýchlych jedál vs. dlhodobé skladovaniePublikované: 27.03.2021

V predchádzajúcom článku zo série „Vákuovanie pre začiatočníkov“ sme si vysvetlili, ako pôsobí vákuum na potraviny a ako nám pomáha znižovať plytvanie (nielen) v domácnostiach. Takto vedomostne „podkutí“ sa môžeme posunúť o level vyššie a pozrieť sa na to, akú metódu vákuovania by sme mali vyskúšať ako prvú, kedy by sme mali zvoliť boxy a kedy fólie, prípadne čo robiť, ak potrebujeme zavákuovať zdanlivo nezávakuovateľnú potravinu.

Vákuovanie pre začiatočníkov: čo robí vákuum s potravinami?

Vákuovanie pre začiatočníkov: čo robí vákuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všetci, ktorí sa aspoň okrajovo zaujímajú o problematiku plytvania potravín a hľadajú jednoduché možnosti, ako ušetriť by mali pri tomto článku zbystriť pozornosť. Dnes sa budeme venovať „problematike“ vákua, vďaka ktorému je možné predĺžiť životnosť potravín až štvornásobne. A možno už aj tušíte, ako. Áno! Jednoduchým odsatím vzduchu...

Vákuovanie pre začiatočníkov: osvojte si spôsoby, ako neplytvať potravinami

Vákuovanie pre začiatočníkov: osvojte si spôsoby, ako neplytvať potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročne sa na svete vyhodí 1,3 miliardy ton potravín, ktoré by niekde inde mohli zachrániť životy. Kvôli tomuto číslu vyhadzujeme von oknom nemalé sumy peňazí, drancujeme prírodné zdroje potrebné na výrobu potravín, plytváme vynaloženou energiou a prácou iných ľudí. Objemy vyhodených potravín však máme vo svojich rukách a je v našich silách ich zredukovať. Stačí, ak budeme lepšie plánovať, skladovať, budeme sa o problematiku zaujímať a budeme ju chcieť riešiť. Každý z nás môže podniknúť kroky k zníženiu množstva vyhodených potravín. Dnes vám prinášame pár tipov, ako na to...

Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!

Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!Publikované: 27.02.2021

Vedeli ste, že priemerný Slovák vyhodí ročne približne 111 kíl potravín? Že vizuálne nepríťažlivé potraviny sa do našich obchodov ani nedostanú a že plytvanie začína už pri pestovaní? Potraviny musia zvládnuť dlhú a náročnú cestu na to, aby sa dostali až k vám domov. A mnoho z nich sa dokonca nikdy nespotrebuje. Aké sú štatistiky a čo môžete urobiť pre ich záchranu?

„Nárazové“ nákupy potravín dokážu ušetriť čas aj peniaze

„Nárazové“ nákupy potravín dokážu ušetriť čas aj peniazePublikované: 20.02.2021

Dnešná doba nás núti viac premýšľať nad tým, čo vlastne potrebujeme a bez čoho sa prekvapivo zaobídeme dlhšiu dobu. Jednou z vecí, bez ktorej by sme však neprežili je potrava. Do obchodov nás preto najčastejšie vyženie hlad. Často však nakupujeme v nevhodnej chvíli (keď sme hladní) alebo impulzívne (necháme sa zlákať akciami, novinkami a „výhodnými“ baleniami). Ako to teda urobiť, aby sme nepodliehali „nákupnej horúčke“, zostali nohami pevne na zemi a ušetrili čas aj peniaze? Čítajte ďalej.

Vákuovanie kávy: Jednoduchý spôsob, ako udržať kávu dlhšie čerstvú a voňavú

Vákuovanie kávy: Jednoduchý spôsob, ako udržať kávu dlhšie čerstvú a voňavúPublikované: 21.11.2020

Ak patríte medzi milovníkov voňavej kávy, pravdepodobne si nedokážete predstaviť nový deň bez plnej šálky tejto blahodarnej tekutiny. Ako dostať z kávy to najlepšie a čo robiť, ak si kúpite väčšiu zásobu vášho obľúbeného kávového favorita? Poradíme vám ako ju správne skladovať a pridáme aj tipy, vďaka ktorým si kávu naozaj vychutnáte.

Toto je 5 potravín, ktoré sa vám najrýchlejšie pokazia + tipy, ako tomu predchádzať

Toto je 5 potravín, ktoré sa vám najrýchlejšie pokazia + tipy, ako tomu predchádzaťPublikované: 09.11.2020

Zhruba tretina celého môjho nakúpeného jedla končí v odpadkovom koši. Len v Česku vyhodíme každý rok cca 200 ton jedla. A lepšie na tom nie sú ani naši slovenskí susedia. Tí podľa štatistík vyhodia 111 ton, čo je menej než v Česku, no aj tak ich toto číslo posunulo na ôsmu priečku najväčších plytvačov v EÚ. Jak však túto nemilú štatistiku zmeniť? Základom je zistiť, ktoré potraviny sa pokazia najrýchlejšie a čo urobiť preto, aby k tomu nedochádzalo.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.