EISA: KVT-925DVD - Najlepší multimediálny systém roku 2004/2005

KENWOOD Vám s hrdosťou oznamuje, že model KVT-925DVD, 7-palcový širokouhlý monitor pre inštaláciu do prístrojovej dosky s rozmerom 1 DIN, TV tunerom, DVD/WMA/MP3 prehrávačom a Dolby Digital/DTS dekóderom bol ocenený Európskou asociáciou odborných novinárov, cenou EISA, ako "Najlepší multimediálny systém roku 2004/2005".
Oficiálne stanovisko organizácie EISA the European Imaging and Sound Association:
     Dômyselným použitím najnovších audio-video technológií Vám multimediálna jednotka KENWOOD KVT-925DVD ponúka najlepšie a najkomplexnejšie riešenie 1 DIN-ovej riadiacej jednotky, ľahko ovládanej pomocou 7-palcovej dotykovej obrazovky. Systém má navyše originálny otvárací a zatvárací mechanizmus so 4 stupňami nastavenia sklonu pre lepšiu viditeľnosť. Je kompatibilný s väčšinou bežne používaných formátov ako sú CD-R/RW, VCD, DVD+R, MP3, WMA a dokáže spracovať množstvo surround zvukových noriem, napríklad Dolby Pro LogicII, Dolby Digital a DTS. Samozrejmosťou sú aj dodatočné pripojenia príslušenstva /Hands-free sada, CD menič, 10GB hard-disc Music Keg/, prípadne navigačného systému, cúvacej kamery a iných.

Multimediálny systém KENWOOD KVT-925DVD Vám poskytne stopercentnú zábavu na cestách.

Viac informácii o EISA asociácii nájdete na oficiálnych stránkach : www.eisa-awards.org