TomTom predstavuje novú navigáciu integrovanú do novej Mazdy CX-5

TomTom oznámil, že pre najnovší model Mazdy, nový kompaktný crossover SUV CX-5, poskytne novú pripojenú navigáciu na mieru. Navigačný systém je dokonale integrovaný v prístrojovej doske a ponúka LIVE služby, vrátane HD Traffic - takže šoféri môžu ťažiť z unikátneho dynamického navádzania; ponúka najrýchlejšiu trasu na miesto určenia na základe najnovších dopravných situácií.
"V priebehu posledných 12 mesiacov sme rozvíjali naše bohaté vzťahy s Mazdou a týmto najnovším príspevkom ukazujeme, že sa naďalej vyvíjame a inovujeme. Táto navigácia ponúka nielen skvelé možnosti pripojenia, ako je hustota prevádzky v reálnom čase a presné odhady doby príjazdu, ale je vybavená našimi najnovšími technológiami a je vytvorená na mieru," hovorí Robert Červenák, Senior Account Manager Czech Republic, TomTom.

"Výsledky našej spolupráce so spoločnosťou TomTom sú veľmi presvedčivé, začínajúc uvedením novej Mazdy 5 v minulom roku. Pre náš nový produkt, novú mazdu CX-5, pokračujeme v našej úspešnej spolupráci," povedal Phil Waring, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Mazda Motor Europe. "Technológie navigácii TomTom sú najmodernejšie a užívateľsky veľmi prívetivé a perfektne sadnú ku značke našich automobilov."

Hlavné rysy novej navigácie TomTom Mazda CX-5 sú:
- HD Traffic - kombinácia hustoty prevádzky v reálnom čase a unikátneho dynamického navádzania. Informácie o hustote prevádzky v reálnom čase sú tvorené prostredníctvom siete s viac než 82 miliónov čidiel v Európe. Pokrýva 99.9% cestnej siete, informuje v reálnom čase o dopravných zápchach a je aktualizovaný častejšie ako akékoľvek iné služby;
- Aktuálne dáta o rýchlosť meriacich radaroch na trase, o pevne inštalovaných i o mobilných;
- Aktuálne počasie a miestne vyhľadávanie, ktorého výsledky sú zasielané priamo na SIM kartu vášho navigačného systému v palubnej doske;
- Navigácia môže byť pravidelne aktualizovaná. To znamená, že všetko od máp až po najnovší software je možné stiahnúť do zariadení prostredníctvom funkcie TomTom HOME;
- Najnovšia generácia rozpoznávania hlasu vo vybraných jazykoch pre určité navigačné funkcie;
- CX-5 ponúka 5.8 palcový farebný dotykový displej, kde nájdete najnovšie grafické užívateľské rozhranie, umiestnený v strednej hornej časti palubnej dosky, ktorá ponúka plný rozsah informačného riešenia s funkciami, ako sú hands-free volanie cez Bluetooth, prehrávanie mp3 súborov z USB alebo iPodu, hlasové ovládanie a možnosť sledovania záberov zadnej parkovacej kamery;
- Navigačný systém je možné ovládať cez dotykový displej alebo nový HMI ovládač v strede konzoly.

Mazda CX-5 TomTom