18.90 €
uvedená cena je za balenie (100ks)
Skladom
Pridať do zoznamu prianí Strážny pes

Status 176331

Prečítajte si

Zachovávajú chuť a živiny uložených potravín. Určené pre dlhodobé skladovanie všetkých potravín.
Dvojvrstvová fólia má hrúbku 100 a 130 mikrometrov (hladká a vrúbkovaná časť), čo je profesionálna hrúbka (štandardná sáčky majú hrúbku 20 mikrometrov), to zabezpečuje kvalitné skladovanie a nepriepustnost. Sáčky môžu byť použité opakovane. Možnost umývať ručne alebo v umývačke riadu. Vrecká sú bezpečné pre potraviny, neabsorbujú pachy.Vhodné pre použitie v mikrovlnnej rúre. Kompatibilné pre použitie so všetkými typmi strojov pre vákuové balenie.Vhodné pre techniku varenia sous-vide. Vyvinuté a vyrobené v Slovinsku.

Vákuové vrecká 20 x 28 cm, 100ks

HRÚBKA FÓLIE:
- 100 μm (hladká, vonkajšia nerebrovaná vrstva fólie)
- 130 μm (štruktúrovaná, vnútorná rebrovaná vrstva fólie)
Materiál
POLYAMID PA vonkajšia vrstva (zaisťuje nepriepustnosť)
POLYETYLÉN PE vnútorná vrstva (zaisťuje kvalitu tesnenia). Je jeden z najbezpečnejších plastov, ktorý sa používa s potravinami

Materiály na výrobu sú európskeho pôvodu a majú všetky príslušné EU potravinárske certifikáty
Bez obsahu BPA chuťovo aj pachovo neutrálne
Špeciálne navrhnuté tak, aby odolávali teplotám počas varenia Sous-Vide
Vhodné na opakované použitie a do umývačky riadu
Použiteľné pre všetky značky vákuovacích prístrojov
V balení: 100ks
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Zachovávajú chuť a živiny uložených potravín. Určené pre dlhodobé skladovanie všetkých potravín.
Dvojvrstvová fólia má hrúbku 100 a 130 mikrometrov (hladká a vrúbkovaná časť), čo je profesionálna hrúbka (štandardná sáčky majú hrúbku 20 mikrometrov), to zabezpečuje kvalitné skladovanie a nepriepustnost. Sáčky môžu byť použité opakovane. Možnost umývať ručne alebo v umývačke riadu. Vrecká sú bezpečné pre potraviny, neabsorbujú pachy.Vhodné pre použitie v mikrovlnnej rúre. Kompatibilné pre použitie so všetkými typmi strojov pre vákuové balenie.Vhodné pre techniku varenia sous-vide. Vyvinuté a vyrobené v Slovinsku.

Vákuové vrecká 20 x 28 cm, 100ks

HRÚBKA FÓLIE:
- 100 μm (hladká, vonkajšia nerebrovaná vrstva fólie)
- 130 μm (štruktúrovaná, vnútorná rebrovaná vrstva fólie)
Materiál
POLYAMID PA vonkajšia vrstva (zaisťuje nepriepustnosť)
POLYETYLÉN PE vnútorná vrstva (zaisťuje kvalitu tesnenia). Je jeden z najbezpečnejších plastov, ktorý sa používa s potravinami

Materiály na výrobu sú európskeho pôvodu a majú všetky príslušné EU potravinárske certifikáty
Bez obsahu BPA chuťovo aj pachovo neutrálne
Špeciálne navrhnuté tak, aby odolávali teplotám počas varenia Sous-Vide
Vhodné na opakované použitie a do umývačky riadu
Použiteľné pre všetky značky vákuovacích prístrojov
V balení: 100ks
Vákuovanie pre začiatočníkov: Vákuovanie rýchlych jedál vs. dlhodobé skladovanie

Vákuovanie pre začiatočníkov: Vákuovanie rýchlych jedál vs. dlhodobé skladovaniePublikované: 27.03.2021

V predchádzajúcom článku zo série „Vákuovanie pre začiatočníkov“ sme si vysvetlili, ako pôsobí vákuum na potraviny a ako nám pomáha znižovať plytvanie (nielen) v domácnostiach. Takto vedomostne „podkutí“ sa môžeme posunúť o level vyššie a pozrieť sa na to, akú metódu vákuovania by sme mali vyskúšať ako prvú, kedy by sme mali zvoliť boxy a kedy fólie, prípadne čo robiť, ak potrebujeme zavákuovať zdanlivo nezávakuovateľnú potravinu.

Vákuovanie pre začiatočníkov: čo robí vákuum s potravinami?

Vákuovanie pre začiatočníkov: čo robí vákuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všetci, ktorí sa aspoň okrajovo zaujímajú o problematiku plytvania potravín a hľadajú jednoduché možnosti, ako ušetriť by mali pri tomto článku zbystriť pozornosť. Dnes sa budeme venovať „problematike“ vákua, vďaka ktorému je možné predĺžiť životnosť potravín až štvornásobne. A možno už aj tušíte, ako. Áno! Jednoduchým odsatím vzduchu...

Vákuovanie pre začiatočníkov: osvojte si spôsoby, ako neplytvať potravinami

Vákuovanie pre začiatočníkov: osvojte si spôsoby, ako neplytvať potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročne sa na svete vyhodí 1,3 miliardy ton potravín, ktoré by niekde inde mohli zachrániť životy. Kvôli tomuto číslu vyhadzujeme von oknom nemalé sumy peňazí, drancujeme prírodné zdroje potrebné na výrobu potravín, plytváme vynaloženou energiou a prácou iných ľudí. Objemy vyhodených potravín však máme vo svojich rukách a je v našich silách ich zredukovať. Stačí, ak budeme lepšie plánovať, skladovať, budeme sa o problematiku zaujímať a budeme ju chcieť riešiť. Každý z nás môže podniknúť kroky k zníženiu množstva vyhodených potravín. Dnes vám prinášame pár tipov, ako na to...

Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!

Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!Publikované: 27.02.2021

Vedeli ste, že priemerný Slovák vyhodí ročne približne 111 kíl potravín? Že vizuálne nepríťažlivé potraviny sa do našich obchodov ani nedostanú a že plytvanie začína už pri pestovaní? Potraviny musia zvládnuť dlhú a náročnú cestu na to, aby sa dostali až k vám domov. A mnoho z nich sa dokonca nikdy nespotrebuje. Aké sú štatistiky a čo môžete urobiť pre ich záchranu?

Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveď

Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveďPublikované: 29.08.2020

1. Je možné predĺžiť životnosť potravín vhodným skladovaním?
Samozrejme. Možností, ako predĺžiť životnosť potravín je hneď niekoľko. Od klasických zásad ukladania potravín na špecifických miestach v chladničke (potraviny vyžadujúce chladnejšie podmienky by sa mali skladovať v spodných priestoroch chladničky, nakoľko je tam najchladnejšie), vhodnou kombináciou uskladnenia (napr. chlieb môžeme skladovať spolu s prekrojeným jablkom či zemiakom- tak ostane dlhšie čerstvý), využitím mrazničky či voľbou vhodných skladovacích boxov a rôznymi vákuovacími metódami.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.