39.90 €
Doprava zdarma
Skladom
Pridať do zoznamu prianí Strážny pes

Status Barbecue set

Prečítajte si

Tenderizer na mäso: Excelentný na zmäkčenie mäsa pred varením alebo pečením. Vďaka 15 ostrým nerezovým čepeliam preniká hlboko do mäsa a krája pojivové tkanivo, čím bude mäso šťavnatejšie a chrumkavejšie. Skráti sa aj doba pečenia. Jeho najlepšou vlastnosťou je, že pri jeho používaní zostane  pracovný stôl čistý.

Mlynček na korenie: Vyznačuje sa svojim keramickým jadrom a je vhodný na mletie korenia, soli a všetkých druhov sušených bylín. Mlynček zachováva podstatu korenia, nakoľko v mlynčekoch a v sklenených nádobkách si korenie uchováva svoju arómu. Možnosť regulácie jemnosti mletia.

4,5 l obdĺžnikový vákuovací box: Ak skladujete potraviny vo vákuu, môžete predĺžiť trvanlivosť až 4-násobne. Funguje skvele aj pri marinovaní, pretože bez vzduchu sa otvoria póry na mäse a mäso bude šťavnatejšie a rýchlejšie sa ugriluje.

Ručná vákuová pumpa: Jej úlohou je odstránenie vzduchu z boxu. Vákuová pumpa pasuje na každé Status vákuové príslušenstvo.

NÁŠ TIP: Marinovanie vo vákuu je rýchlejšie a mäso je chutnejšie! S tenderizérom mäso pripravíte a zmäkčíte. Pomocou mlynčeka mäso  okoreníte a dochutíte bylinkami, potom ho vložíte na určitú dobu do vákuovacieho boxu.  V ňom sa póry mäsa otvoria, čím bude šťavnatejšie, chrumkavejšie a skráti sa doba pečenia.
4-dielny barbecue set obsahuje:
4.5l vákuovací box 
Tenderizér na mäso
Mlynček na korenie
Ručnú vákuovú pumpu
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 

Anonymní uživatel 1.1.2016, 21:26:11

 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Tenderizer na mäso: Excelentný na zmäkčenie mäsa pred varením alebo pečením. Vďaka 15 ostrým nerezovým čepeliam preniká hlboko do mäsa a krája pojivové tkanivo, čím bude mäso šťavnatejšie a chrumkavejšie. Skráti sa aj doba pečenia. Jeho najlepšou vlastnosťou je, že pri jeho používaní zostane  pracovný stôl čistý.

Mlynček na korenie: Vyznačuje sa svojim keramickým jadrom a je vhodný na mletie korenia, soli a všetkých druhov sušených bylín. Mlynček zachováva podstatu korenia, nakoľko v mlynčekoch a v sklenených nádobkách si korenie uchováva svoju arómu. Možnosť regulácie jemnosti mletia.

4,5 l obdĺžnikový vákuovací box: Ak skladujete potraviny vo vákuu, môžete predĺžiť trvanlivosť až 4-násobne. Funguje skvele aj pri marinovaní, pretože bez vzduchu sa otvoria póry na mäse a mäso bude šťavnatejšie a rýchlejšie sa ugriluje.

Ručná vákuová pumpa: Jej úlohou je odstránenie vzduchu z boxu. Vákuová pumpa pasuje na každé Status vákuové príslušenstvo.

NÁŠ TIP: Marinovanie vo vákuu je rýchlejšie a mäso je chutnejšie! S tenderizérom mäso pripravíte a zmäkčíte. Pomocou mlynčeka mäso  okoreníte a dochutíte bylinkami, potom ho vložíte na určitú dobu do vákuovacieho boxu.  V ňom sa póry mäsa otvoria, čím bude šťavnatejšie, chrumkavejšie a skráti sa doba pečenia.
4-dielny barbecue set obsahuje:
4.5l vákuovací box 
Tenderizér na mäso
Mlynček na korenie
Ručnú vákuovú pumpu
Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!

Vákuovanie pre začiatočníkov: Plytváte potravinami? Zistite to!Publikované: 27.02.2021

Vedeli ste, že priemerný Slovák vyhodí ročne približne 111 kíl potravín? Že vizuálne nepríťažlivé potraviny sa do našich obchodov ani nedostanú a že plytvanie začína už pri pestovaní? Potraviny musia zvládnuť dlhú a náročnú cestu na to, aby sa dostali až k vám domov. A mnoho z nich sa dokonca nikdy nespotrebuje. Aké sú štatistiky a čo môžete urobiť pre ich záchranu?

„Nárazové“ nákupy potravín dokážu ušetriť čas aj peniaze

„Nárazové“ nákupy potravín dokážu ušetriť čas aj peniazePublikované: 20.02.2021

Dnešná doba nás núti viac premýšľať nad tým, čo vlastne potrebujeme a bez čoho sa prekvapivo zaobídeme dlhšiu dobu. Jednou z vecí, bez ktorej by sme však neprežili je potrava. Do obchodov nás preto najčastejšie vyženie hlad. Často však nakupujeme v nevhodnej chvíli (keď sme hladní) alebo impulzívne (necháme sa zlákať akciami, novinkami a „výhodnými“ baleniami). Ako to teda urobiť, aby sme nepodliehali „nákupnej horúčke“, zostali nohami pevne na zemi a ušetrili čas aj peniaze? Čítajte ďalej.

Skladovanie vianočných cukroviniek: suché potrebuje „dýchať“ a čokoláda neznesie mráz

Skladovanie vianočných cukroviniek: suché potrebuje „dýchať“ a čokoláda neznesie mrázPublikované: 15.12.2020

Do najkrajších sviatkov v roku zostáva posledných pár dní. A pretože si viacerí z nás nedokážu predstaviť Vianoce bez voňavých cukroviniek, mnoho domácností zapĺňajú v týchto dňoch vône lineckého pečiva, vanilkových rožkov, perníčkov a ďalších dobrôt. Viete však, ako uchovať cukrovinky čerstvé a chutné až do konca roka? Máme pre vás niekoľko praktických tipov.

Skladovanie zemiakového šalátu a ďalších vianočných dobrôt má svoje pravidlá

Skladovanie zemiakového šalátu a ďalších vianočných dobrôt má svoje pravidláPublikované: 12.12.2020

Do najkrajších sviatkov roka zostáva posledných pár dní. Ak si nedokážete predstaviť Štedrý večer bez vašej obľúbenej polievky, zemiakového šalátu a ryby, asi budete riešiť, ako prípadné zbytky skladovať tak, aby vám po následnej konzumácii nepremenili žalúdok a črevá na vojnové pole. Skladovanie zemiakového šalátu, rýb, obaľovaných rezňov alebo napríklad koláčov má svoje pravidlá. Poznáte ich všetky?

Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveď

Najčastejšie otázky o skladovaní potravín- nájdite svoju odpoveďPublikované: 29.08.2020

1. Je možné predĺžiť životnosť potravín vhodným skladovaním?
Samozrejme. Možností, ako predĺžiť životnosť potravín je hneď niekoľko. Od klasických zásad ukladania potravín na špecifických miestach v chladničke (potraviny vyžadujúce chladnejšie podmienky by sa mali skladovať v spodných priestoroch chladničky, nakoľko je tam najchladnejšie), vhodnou kombináciou uskladnenia (napr. chlieb môžeme skladovať spolu s prekrojeným jablkom či zemiakom- tak ostane dlhšie čerstvý), využitím mrazničky či voľbou vhodných skladovacích boxov a rôznymi vákuovacími metódami.

Ako sa predĺži životnosť potravín po vákuovaní? Pozrite si náš prehľad

Ako sa predĺži životnosť potravín po vákuovaní? Pozrite si náš prehľadPublikované: 01.08.2020

Vákuovanie je dnes považované za jeden z najmodernejších spôsobov predlžovania životnosti potravín. Tento spôsob využívajú nielen mladí ľudia či rodiny, ale aj ľudia v pokročilom veku. Dôvodom je zníženie plytvania potravinami, efektívne plánovanie jedálnička, zlepšenie stravovacích návykov a taktiež šetrenie nákladov.

Tipy na grilovanie: vyťažte z neho maximum!

Tipy na grilovanie: vyťažte z neho maximum!Publikované: 11.07.2020

Grilovacia sezóna je v plnom prúde a vy sa neviete dočkať, kedy znova „prevetráte“ svoj obľúbený gril a predvediete svoje kulinárske umenie? Či už grilujete klasické mäsko, zeleninu, pripravujete kreatívne špízy či chutné ryby, je tu pár vecí, ktoré by ste ako správny gurmán mali vedieť. Veríme, že vás tieto rady posunú v grilovaní o niekoľko levelov vyššie. Poďme na to!

Vákuové dózy: Naozaj uchovajú potraviny dlhšie?

Vákuové dózy: Naozaj uchovajú potraviny dlhšie?Publikované: 20.08.2015

Každá hospodárka to dobré pozná! Kvalitné a aspoň trochu trvanlivo uskladniť potraviny alebo prebytky hotových jedál je poriadny problém. Máme pre vás tip: Použite vákuové dózy! Majú mnoho príjemných výhod s ktorými vás teraz zoznámime.

Recept domáce Tagliolini s robotom Kenwood alebo naučte sa pracovať s nadstavcom na výrobu cestovín

Recept domáce Tagliolini s robotom Kenwood alebo naučte sa pracovať s nadstavcom na výrobu cestovínPublikované: 16.03.2015

Chcete svojich priateľov príjemne prekvapiť, keď k vám zase prídu na návštevu? Myslíte, že už bolo dosť tak fádneho občerstvenia, ako sú chlebíčky alebo jednohubky? A čo takto naservírovať im fantastickú večeru s nádychom Talianska? S nadstavcami pre výrobu cestovín k robotom Kenwood to nie je žiadny problém. So svojím netradičným riešením pohostenia budete mať v každom prípade úspech.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 

Anonymní uživatel 1.1.2016, 21:26:11