DSI Czech generálním partner největšího studentského koncertu v Praze Miss Agro 2009

Společnost DSI Czech s. r. o. se pro rok 2009 rozhodla formou generálního partnerství spojit s největším studentským koncertem v Praze - Miss Agro 2009 pořádaným 13. 5. 2009 v areálu České zemědělské univerzity na Suchdole
Akce Miss Agro je pro společnost DSI Czech s. r. o. vhodnou aktivitou, kterou chce mladým návštěvníkům koncertu prezentovat a propagovat své oficiální zastoupení značek hudebního příslušenství v ČR. Jedná se především o produkty značek Harman Kardon, AKG, Vivanco, Shure a TDK, ale také o produkty značek z oblasti automobilového příslušenství jako jsou TomTom a Kenwood. Cílem spolupráce je sdělit mladým lidem účastnícím se akce, že poslech hudby v autě či domově lze zpříjemnit produkty vysoké kvality, které audio prožitek mohou zprostředkovat na vysoké úrovni za rozumné ceny.

Tyto značky budou v propagaci zastoupeny standardními prvky outdoorové reklamy jakými jsou reklamní poutače a plachty, ale hlavně formou aktivního zapojení návštěvníků akce. Jedná se Miss Agro 2009 - letákpředevším o soutěže, kterými chce společnost DSI Czech s. r. o. přiblížit návštěvníkům akce své produkty, a tak se účastníci koncertu mohou těšit na možnost výher sluchátek značky Vivanco či TDK, GPS navigací do automobilu TomTom, datových médií TDK a také luxusních sluchátek pro komfortní poslech hudby AKG. Produkty těchto značek budou také obsaženy v hlavních cenách pro finalistky soutěže Miss Agro, pro Miss Sympatie a pro vítězku soutěže Miss Agro.

Studentský koncert Miss Agro pořádaný Českou zemědělskou univerzitou v Praze vstupuje již do jedenáctého ročníku své existence. Od svého počátku se jednalo o projekt podporující rozvoj aktivit studentů ve volném čase a prezentaci univerzity. Akce se zúčastnily formou hostování populární hudební skupiny jako jsou např. Divokej Bill, Medvěd 009, UDG, Skyline, Polemic a další. Každý ročník studentské akce zaznamenává nárůst návštěvnosti, která v roce 2008 vyskočila až na číslo 10 000 účastníků akce na místě a dalších 10 000 diváků sledující živý přenos z akce na portálu Stream.cz. V roce 2009 je očekávána návštěvnost 15 000 návštěvníků na místě a minimálně stejný počet skrze přímý internetový přenos. Více informací je dostupných na webové adrese akce www.missagro.cz

Společnost DSI Czech, s. r. o., již řadu let působí na českém trhu jako velkoobchodní prodejce výrobků z oblasti domácí spotřební elektroniky a audiovizuální techniky pro automobilový průmysl. Společně s DSI Slovakia, s. r. o., je pro Českou a Slovenskou republiku oficiálním prodejcem, respektive zastoupením pro značky Kenwood, Hertz, Infinity, Audison, JBL, Harman/Kardon, Vivanco, Shure, TomTom, Becker, Navigon, Imation, TDK, Emtec, Jabra a další. Tyto značky pro segment B2C společnost prodává skrze e-shopy www.kenwood.cz, www.harmanshop.cz a www.automultimedia.cz a pro segment B2B na obchodním portále www.edsi.cz

Načítavam video ...